Wall Mounted Pull-Up Bar DY-DR-1060

€52.54
Tax included
Monthly payment from 8.93€
Quantity
In stock, delivery 1-3 days

Võimlemiskang on lapsepõlvest saadik kõigile tuttav spordiriist, mis võimaldab efektiivselt tugevdada käe- ja seljalihaseid ilma kodust lahkumata! Kui te sageli tunnete end väsinuna ja rusutuna ning teil pole piisavalt jõudu mitte millegi jaoks, võibolla on õige aeg mõelda spordi peale?

 


Antud võimlemiskang kinnitatakse seina külge - see on valmistatud vastupidavast metallist ning on võimeline pidama vastu koormust kuni 135 kg! Spordiriista on lihtne panna kokku ja monteerida, ja mis kõige tähtsam, erinevalt teistest trenažööridest ei võta see teie toas palju ruumi. Tehke harjutusi kohe, kui tekib vaba minut, ja tulemus ei lase end oodata!

 


Paigaldades selle spordiriista oma kodus, ei saa te mitte ainult tugevdada oma keha, vaid ka muutuda vastupidavamaks. Lisaks sellele, võibolla ka teie lapsed järgivad teie eeskuju? Pole saladus, et regulaarsed füüsilised harjutused tugevdavad nende tervist ja immuunsust - harjutage neile külge kehalise kasvatuse armastust maast madalast! Soetage seinapealne võimlemiskang väga atraktiivse hinnaga ja olge alati heas vormis!




Dimensions: 100 x 47 cm.


Unknown
DY-DR-1060