• −10%
VERTIX GPS Adventure Watch Mountain Hunter
search
  • VERTIX GPS Adventure Watch Mountain Hunter

VERTIX GPS Adventure Watch Mountain Hunter

598,64 €
538,78 € Säästa 10%
KM'ga
Kuumakse al. 19.48€
Hetkel pole saadaval

Vastupidav, kuid esmaklassiline

Kerge, korrosioonikindel titaanraam ja raam näitavad meie pühendumust vastupidavusele. VERTIXi kvaliteet võimaldab teil rünnata maailma karmimaid elemente ilma oma stiili ohverdamata.

Praktiliselt kriimustuskindel ekraan

Teemantitaolise kattega safiirklaasist ekraan teeb VERTIXist kõige vastupidavama saadaoleva ekraani.


Aku kestvus ületab teie kujutlusvõime

Aku tööiga on ühe laadimisega piisavalt hea Himaalaja ekspeditsiooni või John Muiri matkaraja jaoks.

45 päeva regulaarset kasutamist
60 tundi täis GPS-režiimi
150 tundi UltraMax režiimis

AINUS GPS-kell veekindlusega kuni 150 meetrit

Nimetatud 15 ATM: talub 150 meetri sügavusele vastavat survet.

Ultrakerge

VERTIXi korpus kaalub vaid 54 grammi, mis teeb sellest oma klassi kergeima kella.

VERTIX on teie šerpa

24/7 vere hapniku jälgimine
Kõrgusrežiimiga on VERTIX ainus kell, mis annab igapäevase aklimatiseerumise hinnangu ja annab soovitusi, millal on ohutu kõrgemale ronida.

Valdkonnas parim jõudlus äärmises külmas

Töötab temperatuuril kuni -4 °F/-20 °C ja aku tühjenemine on alla 30% VERTIX töötab 21 tundi GPS-režiimis äärmuslike -22 °F/-30 °C katsete korral.


LIHTNE kasutada IGAS seisukorras

Täiesti uus digitaalne kaal ühe sõrmega töötamiseks isegi paksude ronimiskinnastega või vee all.

Jälgi oma teed

Nüüd toetab võrguühenduseta kaardistamist ja sisaldab: maastiku-, topograafilist ja hübriidrežiimi. Puuteekraani ja digitaalse valikuketta abil saavad kasutajad meie uut kuvamisfunktsiooni uurida. Saate jälgida oma teed kaartidel. See on täielikult ümber kujundatud navigeerimisseade teie randmel.


MIS TAHES TREENING, KUJAL

COROS treeningrežiimiga saate luua, jagada ja isegi üles laadida professionaalsete sportlaste ja treenerite treeninguid. Looge rakenduses COROS oma treening jooksmiseks, rattasõiduks, ujumiseks või jõutreeninguteks praktiliselt piiranguteta. Valige enam kui 200 eellaaditud harjutuse hulgast, et luua täiuslik jõutreening. Jagage oma treeninguid sõprade ja treeningpartneritega tekstisõnumi, meili, sotsiaalmeedia või isegi otse rakenduses QR-koodi abil. Lõpuks järgige professionaalsete sportlaste ja treenerite hoolikalt kureeritud treeninguid, laadides need saidilt coros.com alla ja oma kella. Uues treeningrežiimis on teie parimad jõupingutused teie käeulatuses.

Valgustage öine taevas

Öörežiim on uus alati sees olev režiim öiste tegevuste jaoks. Kuigi taustvalgustuse kiireks vilkumiseks on endiselt saadaval käsitsi valikud, hoiab öörežiim taustvalgustuse sisse lülitatud kogu treeningu vältel. Valgus on piisavalt hele, et teie silmad saaksid pimedas kohaneda ja lugeda, kuid piisavalt hämar, et aku töötaks või sõidaks suurepäraselt, isegi kui see on vajalik kogu öö. Ärge muretsege, see lülitub automaatselt välja, kui lõpetate treeningu või päikesetõusu ajal.

Püsi rajal

Tavarada on 400 m, miks siis GPS-seadmed seda täpselt määrata ei suuda? COROSe uus Track Run režiim kasutab patenteeritud algoritmi, et mõõta täpselt teie jooksulinti ja treeninguid, olenemata sellest, millise raja valite. Möödas on aeg-ajalt siksakid üle põllu või tihedad pöörded, mis on asendunud sujuvate sirgete ja kurvidega rajal – täpselt nagu sa jooksed sellel.

Eristu teistest

Eksklusiivne taevasinine titaanist raam püüab pilku, samas kui läbipaistev kiust korpus lisab randmele elegantsi ja jõudu seiklustel.


Käsitsetud ettevaatlikult

Kuigi see on piisavalt vastupidav, et taluda kõige karmimaid tingimusi, mida emake loodus talle ette paneb, on poolläbipaistev kiudraam parima kvaliteedi tagamiseks käsitsi kokku pandud.
Coros
WVTX-GLD