• −5%
fenix 7S Solar,Slate Gray w/ Black Band,EMEA/ AUS/NZ/AFR/SAM
search
  • fenix 7S Solar,Slate Gray w/ Black Band,EMEA/ AUS/NZ/AFR/SAM

fenix 7S Solar,Slate Gray w/ Black Band,EMEA/ AUS/NZ/AFR/SAM

766,90 €
728,56 € Säästa 5%
KM'ga
Kuumakse al. 24.36€
Hetkel pole saadaval

LIIGU KAUEM. SAA TUGEVAMAKS. SEITSE PÄEVA NÄDALAS.

Vastupidava fēnix 7S Solar multisporti GPS-kellaga saad vastata mis tahes sportlikule või välitingimuste väljakutsele. See on kujundatud väiksemate randmete jaoks ja selle Power glass™ päikesepatareiga klaas pikendab aku tööiga – olles toiteallikaks täiustatud treeningfunktsioonidele, spordirakendustele, tervise ja heaolu jälgimise anduritele ja muule.


Päikesevalgus laeb kella akut, et saaksid seadet pikemalt kasutada.


Kuidas sinu keha vastu peab? Randmelt pulss1 ja Pulse Ox2 annavad selle kohta vajaliku teabe.


Kas vajad jooksutreenerit, kes tunneks maastikku? Proovi PacePro™ funktsiooni.


Jooksed ja sõidad – see on see, mida sina teed. Sinu statistika jälgimine – see on see, mida teeme meie.


Jätka suurepäraste lugude kuulamist muusika randmel – ilma telefonita, mis sind sind koormaks.


Saavuta rohkem. Lae vähem. Päikesepatareiga laadimine annab nutikella režiimis3 kuni 14 päeva aku kasutusaega.


VASTUPIDAVAST DISAINIST TULENEV JÕUDLUS
Uuendatud, ülivastupidav sportlik disainifunktsioonideks on ere 1,2″ päikesepatareiga laetud ekraan ja 42 mm korpus. Kella on testitud USA sõjaliste standardite järgi termo-, põrutus- ja veekindluse osas.

PUUTEEKRAAN JA NUPUD
Usaldusväärsed nupud, mis töötavad igas keskkonnas, on sobitatud tundliku uue puuteekraani liidesega, mis tagab kiire juurdepääsu valikutele ja funktsioonidele.

KVALITEETSED MATERJALID
Vii kella välimus kokku oma elustiiliga selle stiilse roostevabast terasest raamiga.


Muuda pingutus virgutuseks.

SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED
Kasuta metsarajal ja staadionil jooksmiseks, ujumiseks, jooksmiseks, rattasõiduks, matkamiseks, aerutamiseks, suusatamiseks, golfi mängimiseks, surfamiseks, siseruumides mägironimiseks ja paljuks muuks eelsalvestatud spordiprofiile.


MÄESUUSATAMINE
Ole informeeritud ka lumesporti harrastades. Eellaaditud profiil suudab eristada suusatamise ja mägironimise tegevused. See kuvab tõusu või laskumisega seotud näitajad.


MURDMAASUUSATAMISE DÜNAAMIKA
Pärast pulsimõõtja HRM-Pro™-ga sidumist (müüakse eraldi) aitab suusatamisvõimsuse funktsioon mõõta murdmaasuusatamise tegelikku treeningkoormust.


SURFIFUNKTSIOONID
Kas oled lainete püüdmiseks valmis? See fēnixi käekell töötab funktsiooniga Surfline Sessions™, mis loob video igast sinu poolt Surfline® kaamera ees vallutatud lainest4. Nii saad neid hiljem Surfline Sessionsi tellimusega vaadata ja näha, kuidas sul läks.


MTB DÜNAAMIKA
Jälgi iga mägijalgrattasõidu alaseid üksikasju. Seade salvestab detailset mägijalgratta meetrikat, mis hindab sõiduraja raskusastet ning laskumise sujumist, tagades sulle andmed, mida järgmise soorituse ajal ületada.


HIIT-TREENINGUD
See tegevusprofiil jälgib sinu kõrge intensiivsusega intervalltreeninguid, sealhulgas AMRAP, EMOM, Tabata ja kohandatud treeninguid. Määra ringide arv, trenni-/puhkeintervallid ja veel muudki.


IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED
Vaata igapäevaseid treeningsoovitusi, mis põhinevad sinu treeningkoormusel ja treenitustasemel, ning treeni oma füüsilisest vormist lähtuvalt.


VISUAALNE VÕISTLUSENNUSTAJA
Sinu jooksuajaloo ja üldise vormisoleku põhjal annab see funktsioon hinnangu, milline võiks olla sinu plaanitud vahemaa jaoks sobiv tempo. Trendiandmed näitavad, kuidas treening sind aja jooksul mõjutab.


PACEPRO™ TEHNOLOOGIA
PacePro funktsioon on esimene omasuguste seas, mis aitab tänu kõrguse infot kasutades tempot hoida.


CLIMBPRO FUNKTSIOON
Kasuta allalaaditud radadel ClimbPro tõusuplaanijat, et näha reaalajas teavet oma praeguste ja eelseisvate tõusude kohta, sealhulgas kaldeid, vahemaad ja kõrguse tõusu – aga ka laskumisi ja tasapindu.


SOORITUSE MÕÕTEANDMED
Vaata täiustatud treeningandmeid, mis hõlmavad jooksmise dünaamikat, kuumuse ja kõrgusega reguleeritud VO2 max-i, rajajooksu reguleerimist, taastumisnõustajat ja palju muud.


VÕHM REAALAJAS
Kasuta oma pingutuse jälgimiseks ja haldamiseks vastupidavuse reaalajaandmeid ning väldi ülepingutust jooksu või rattasõidu alguses.


TAASTUMISAEG
Pärast iga treeningut kuvatav taastumisaeg näitab, millal oled uue pingelise treeningu jaoks valmis. See näitaja võtab arvesse ka treeningu intensiivsust ja selliseid tegureid nagu stress, päevane aktiivsus ja uni.


Liigu mööda käidud või käimata radu.

MULTI-GNSS-I TUGI
Ligipääs mitmetele globaalsetele satelliitnavigatsioonisüsteemidele (GPS, GLONASS ja Galileo), et jälgida keerulisemas keskkonnas kui ainult GPS-iga.


ABC-ANDURID
Navigeeri oma järgmisel rajal ABC-anduritega, mille hulgas on altimeeter kõrguse mõõtmiseks, baromeeter ilma jälgimiseks ja kolmeteljeline elektrooniline kompass.

Garmin
010-02539-13