• −5%
APEX Pro Premium Multisport GPS Watch Black
search
  • APEX Pro Premium Multisport GPS Watch Black

APEX Pro Premium Multisport GPS Watch Black

471,25 €
447,69 € Säästa 5%
KM'ga
Kuumakse al. 16.2€
Hetkel pole saadaval

Rada testitud
Sportlane heaks kiidetud

Titaanraam, Sapphire klaasist ekraan ja 100 m veekindlus tagavad ülima vastupidavuse. Vaid 59 grammi koos kellarihmaga APEX Pro saate kaasa võtta peaaegu igale seiklusele, millest unistate.

APEX Pro pakub 40 tundi täielikku GPS-aku tööiga – 14% rohkem kui algne APEX. Nüüd saate selle Mountain 100 miili läbida, ilma et peaksite arutama Ultra Max režiimile ülemineku üle.

Kuni 14% pikem aku tööiga
Loodud pikemaks …jooksuks

Mägijuht teie randmel

Ööpäevaringne vere hapnikusisalduse jälgimine kõrguse režiimiga, APEX Pro järgib VERTIXit kui ainsad kellad, mis annavad tunniseid aklimatiseerumise hinnanguid. Teie kell annab teile teada, millal peaksite jätkama ronimist või millal peaksite suunduma tagasi madalamale kõrgusele.

Nüüd toetab võrguühenduseta kaardistamist ja sisaldab: maastiku-, topo- ja hübriidrežiime. Puuteekraani ja digitaalse sihverplaadi abil saavad kasutajad meie uut kaardistamisfunktsiooni uurida. Saate jälgida oma teed kaartide kaudu. See on täielikult uuendatud navigeerimiskogemus teie randmel.


Navigeerimise kogemus

Režiimiga COROS Training saate luua, jagada ja isegi alla laadida professionaalsete sportlaste ja treenerite treeninguid. Looge rakenduses COROS oma treening jooksmiseks, rattasõiduks, ujumiseks või jõutreeninguks praktiliselt ilma piiranguteta. Valige enam kui 200+ eellaaditud harjutuse hulgast, et luua oma ideaalne jõutreening. Jagage oma treeninguid sõprade ja treeningpartneritega tekstisõnumi, meili, sotsiaalmeedia või isegi otse rakendusse QR-koodi abil. Lõpuks jälgige professionaalsete sportlaste ja treenerite käsitsi valitud treeninguid, laadides need saidilt coros.com alla ja oma kella. Uue treeningrežiimiga on teie parimad jõupingutused teie käeulatuses.


MIS TAHES TREENING, KUJAL

Valgustage öötaevas
Öörežiim – uus alati sisse lülitatud režiim öiste tegevuste jaoks. Kuigi manuaalsed valikud jäävad taustavalgustuse kiireks säritamiseks endiselt alles, jätab öörežiim taustvalgustuse sisselülitatuks kogu treeningu ajaks. Piisavalt hele valgus, et teie silmad saaksid kohaneda ja pimedas lugeda, kuid piisavalt hämar, et säilitada aku suurepärane jõudlus kogu jooksu või sõidu ajal, isegi kogu öö. Ärge muretsege, see lülitub automaatselt välja, kui olete treeningu lõpetanud või päikesetõusu ajal.

Püsi rajal

Tavarada on 400 m, miks siis GPS-seadmed ei suuda seda õigesti teha? COROSe uue rajajooksmisrežiimiga kasutatakse patenteeritud algoritmi, mis tagab, et teie rajajooksud ja treeningud mõõdetakse täpselt olenemata valitud rajast. Kadunud on juhuslikud siksakid üle põllu või teravad nurga all olevad pöörded, mis on asendunud raja sujuvate sirgete ja kurvidega – täpselt nagu sellel jooksmisel.
Coros
WAPXP-BLK