• −10%
fenix 6 Solar,Silver w/Black Band,GPS Watch,WW
search
  • fenix 6 Solar,Silver w/Black Band,GPS Watch,WW

fenix 6 Solar,Silver w/Black Band,GPS Watch,WW

631,35 €
568,22 € Säästa 10%
KM'ga
Kuumakse al. 20.46€
Hetkel pole saadaval

VÕTA KASUTUSELE PÄIKESEENERGIA
Nutikellal on Power Glass™-i lääts päikeseenergiaga laadimise jaoks ning kohandatavad akusääste režiimid, mis tagavad parema aku nädalateks.



Päikesevalgus laeb kella akut, et saaksid seadet pikemalt kasutada.
Kuidas sinu keha vastu peab? Randmelt pulss1 ja Pulse Ox2 annavad selle kohta vajaliku teabe.
Soovid saada maastikupõhiseid jooksutempo juhiseid? Kasuta PacePro™ funktsiooni.
Jäta laadimisjuhe koju. Päikeseenergia abil laadimine tagab aku kasutusaja vähemalt 14 päevaks.


DISAINILT KVALITEETNE
Vastupidava ja kõrgetasemelise disaini juurde kuulub suur 1,3-tolline ekraan. Käekella on testitud USA sõjaliste standardite alusel ning see on soojus-, löögi- ja veekindel.

KVALITEETSED MATERJALID
Vali oma elustiiliga sobiv titaanist, roostevabast terasest või teemandilaadsest süsinikust kattega ääris.


Vii sooritus täiesti uuele tasemele.

SPORDIRAKENDUSED
Kasuta metsarajal jooksmiseks, ujumiseks, jooksmiseks, rattasõiduks, matkamiseks, aerutamiseks, suusatamiseks, golfi mängimiseks, surfamiseks, siseruumides mägironimiseks ja paljuks muuks eelsalvestatud spordiprofiile.


MÄESUUSATAMINE
Püsi informeeritud ka lumes olles. Eelsalvestatud profiil suudab eristada suusatamise ja mägironimise tegevused. See kuvab automaatselt tõusu või laskumisega seotud näitajad.


MTB DÜNAAMIKA
Jälgi iga mägijalgrattasõidu alaseid üksikasju. Seade salvestab detailset mägijalgratta meetrikat, mis hindab sõiduraja raskusastet ning laskumise sujumist, tagades sulle andmed, mida järgmise soorituse ajal ületada.


SURFIFUNKTSIOONID
Kas oled lainete püüdmiseks valmis? fēnix® 6 Solar seade ühildub Surfline Session'iga mis loob Surfline®'i kaamera abil video igast püütud lainest, et saaksid hiljem videoid vaadata ja oma sooritust hinnata.


ANIMEERITUD TREENINGUD
Kellal on lihtsasti jälgitavad animeeritud kardio-, koormus-, jooga- ja Pilatese treeninguid. Vali eelsalvestatud animeeritud treeningute seast või lae neid oma kellale Garmini Connect™ rakendust kasutades.


RANDMELT PULSS
Jälgi pulsisageduse andmeid1 ning teateid selle kohta, kas pulsisagedus on puhkamise ajal liiga kõrge või liiga madal. Hinda oma südametööd tegevuste ajal ning isegi vee all.


BODY BATTERY™
Jälgi oma keha energiataset, kasutades selleks pulsisageduse vaheldumise näitajaid, stressi-, une- ja muid andmeid ning saad teada, millal olla aktiivne ning millal peaksid puhkama.


VEDELIKUTARBIMISE JÄLGIMINE
Jälgi igapäevast vedeliku tarbimist ja pea meeles selle tähtsust. Kui eesmärk on täidetud, siis näed ka hinnangulist higistamise taset peale treeningut, ja teie eesmärk kohaneb vastavalt.


SOORITUSENÄIDIKUD
Vaata täiustatud treeningandmeid, mis hõlmavad jooksudünaamikat, taastumisalaseid nõuandeid ning veelgi enam1 funktsioone. Samuti on võimalik jälgida kõrguse ja kuumusega arvestavat VO2 max infot.


PACEPRO™ TEHNOLOOGIA
PacePro funktsioon on esimene omasuguste seas, mis aitab tänu kõrguse infot kasutades tempot hoida.


AKUSÄÄSTJA
Vaata, kuidas erinevad sätted ja andurid mõjutavad sinu kella aku kasutusaega, et saaksid kiiresti teha aku kasutusaega pikendavaid muudatusi.


PÄIKESEENERGIA ABIL LAETAV AKU
Nutikella režiimis on tänu päikeseenergia abil laadimisele aku kasutusaeg siseruumides üheksa päevapäikeseenergia abil laadides kuni 10,5 päeva 3. GPS-režiimis on aku kasutusaeg siseruumides 25 tundi ning tänu päikeseenergia abil laadimisele 28 tundi4.


Valluta uued kõrgused. Käekell on sinuga igal pool kaasas.

CLIMBPRO FUNKTSIOON
Kasuta ClimbPro tõusumõõdikut allalaetud marsruutidel ning näed reaalajas teavet praeguste ja järgmiste tõusude kohta, sh kallete, vahemaa ja tõusude teavet.


MULTI-GNSS-I TUGI
Ligipääs mitmetele globaalsetele satelliitnavigatsioonisüsteemidele (GPS, GLONASS ja Galileo), et saavutada täpsem tulemus, kui ainult GPSi kasutades.


ABC ANDURID
Navigeeri oma järgmisel matkal ABC anduritega - altimeeter kõrguse mõõtmiseks, baromeeter ilma jälgimiseks ja kolmeteljeline elektrooniline kompass suuna jaoks.


PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR
Kõrgusega kohanemise või une jälgimiseks kasutab pulssoksümeetria2 andur valguskiiri, et sinu randmelt mõõta, kuidas su keha hapniku omandab.


AKLIMATISEERUMISINFO
See vidin kuvab sinu hetkekõrgust merepinnast, mis kõrgusel sa aklimatiseerunud oled, PulseOX 2, pulsisagedust1 ja hingamissagedust ning näed, kuidas hetkekõrgusel vastu pead.


HINGAMISE JÄLGIMINE
Jälgi oma hingamist päeva jooksul, magades ning hingamis- ja joogaharjutuste ajal.


EKSPEDITSIOONIREŽIIM
Reisi kaugele kella laadimata. Ekspeditsioonirežiim, väga madala energiakasutusega GPS referents, kestab nädalaid.


Oled ühenduses mitmel viisil.

NUTITEAVITUSED
Loe e-kirju, sõnumeid ja teavitusi otse oma randmelt, kui see on ühendatud ühilduva nutiseadmega.


GARMIN PAY
Läbi kassajärjekorrad kiirelt, kasutades Garmin Pay viipemakse lahendust. (toetavad pangad)


OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID
Kui sa ei tunne end turvaliselt või on sinu kell tuvastanud intsidendi, saadavad abi- ja õnnetustuvastuse5 funktsioonid sinu asukoha valitud hädaabi kontaktidele.


CONNECT IQ™ POOD
Laadi Connect IQ poes alla eri sihverplaate

1 Aktiivsusmonitori täpsus.
2 Tegemist ei ole meditsiiniseadmega ning see ei ole ette nähtud ühegi meditsiinilise seisundi diagnoosimiseks ega jälgimiseks; vt Garmin.com/ataccuracy. Pulssoksümeetria ei ole kõigis riikides saadaval.
3 Terve päeva jooksul kandmiseks, kolm tundi välisõhu 50 000 lux tingimustes.
4 Kasuta 50 000 lux tingimustes.
5 Kui see on paaristatud ühilduva nutitelefoniga. Ohutus- ja jälgimisfunktsioonide nõuded leiad aadressilt Garmin.com/safety.
SPOTIFY ja Spotify logo on ettevõttele Spotify AB kuuluvad registreeritud kaubamärgid. Amazon Music ja kõik sellega seotud logod ja kaubamärgid on ettevõttele Amazon.com, Inc. või selle sidusettevõtetele kuuluvad kaubamärgid. Sõnamärk Bluetooth® ja logod on ettevõttele Bluetooth SIG, Inc. kuuluvad registreeritud kaubamärgid ja Garmin kasutab neid litsentsi alusel.

Garmin
010-02410-00