• −5%
Masterkidz Flex – roomikukinnitussüsteem
search
  • Masterkidz Flex – roomikukinnitussüsteem
  • Masterkidz Flex – roomikukinnitussüsteem
  • Masterkidz Flex – roomikukinnitussüsteem
  • Masterkidz Flex – roomikukinnitussüsteem

Masterkidz Flex – roomikukinnitussüsteem

880,84 €
836,80 € Säästa 5%
KM'ga
Kuumakse al. 28.08€
Hetkel pole saadaval

Kas olete tüdinenud sellest, et aastaid ripuvad samad seinalauad lastele? Sa ei tea, mida teha, kui üks laud on kahjustatud ja selle all on kahjustatud sein? Meil on ideaalne lahendus: süsteem Masterkidz Flex seinaplaatide paigaldamiseks kauni ja värvilise rööviku kujul . Tahvli vahetamiseks ei ole vaja tööriistu ning üksikute mänguasjade kokkupanek ja lahtivõtmine on uskumatult lihtne ja kiire. Ühe väljavõtmine ja teise sisestamine võtab vähem kui minuti. Õpetaja saab klasside vahel vabalt vahetada abivahendeid, valides tahvlid kindlast kategooriast: sensoorne, osavus, matemaatika jne.

Süsteemil on 5 raami Masterkidz Flex õppetahvlitele ja värvilised, röövikukere kujulised puidust padjad. Sobib ideaalselt kasutamiseks lasteaedades, aga ka mängutubades, kliinikutes ja tegevusteraapiakeskustes autismi-, aspergus- ja SI-häiretega lastele.

Pea meeles !
Montaažisüsteemi ostetakse ainult üks kord ja rakenduste arv on tänu plaatide pidevale uutele vahetamise võimalusele piiramatu. Röövikukujuline disain on armas ja sobib ka lihtsa seinakaunistusega.

Mänguasi on valmistatud puidust. Valides Masterkidzi puidust mänguasjad, hoolite keskkonnast ja vähendate plastijäätmete teket.



Masterkidz
ME06479

Lisainfo

Vanus
alates 3 aastast
Toote mõõdud
367,8 x 96 x 10,3 (cm)
Pakendi suurus
89x69x29 + 89x69x29 + 100,5x67,5x21 (cm)
Kaalud
42 kg
Seks
poiss/tüdruk
Materjal
puit
värvid
mitmevärviline
Täitmise materjal
Puit