• −5%
Viga andurilaud, mis manipuleerib elevandiga
search
  • Viga andurilaud, mis manipuleerib elevandiga
  • Viga andurilaud, mis manipuleerib elevandiga

Viga andurilaud, mis manipuleerib elevandiga

67,53 €
64,15 € Säästa 5%
KM'ga
Kuumakse al. 5.47€
Kogus
Laos, tarne 3-7 tööpäeva

Suurepärane pakkumine firmalt Viga - sensoorne hariv mänguasi, mis tuleb lihtsalt seina külge kruvida. Sensoorsete ja manipuleerivate mänguasjade komplekt seinale riputamiseks paneeli kujul. Armas elevant sobib suurepäraselt koju, lasteaeda või mujale, kus lapsed sageli käivad - ootesaalis, salongis...

Värviline elevant viib lapse helide maailma.

Tahvel tuleks riputada seinale lapsele sobivale kõrgusele.

Elevandi keha küljes on kolm peamist atraktsiooni:

- Soonega plank puupulgaga hõõrudes teeb iseloomulikke hääli. Mänguasi võimaldab teil arendada teie lapse muusikalist tundlikkust, pakkudes talle samas palju nalja ja rõõmu.
    
- Kuulidega veskiratas, mis paneb lapse iga keerutusega naeratama. Värvilised pallid keskenduvad lapse nägemisele ja julgustavad teda edasi mängima. Laske ka oma lapsel viia nad rännakule helide maale.

- Taldrikud on üks esimesi pille lastele – väikestele pillimeestele. Värvilised elemendid köidavad iga lapse tähelepanu ja lisaks saab neid kasutada mitte ainult vahemiku, vaid ka värvide õppimiseks.

Mänguasi sobib suurepäraselt lasteaeda või mängutuppa. Tahvel kujundab väikeste laste muusikalist tundlikkust, õpetab värve, kujundeid ja käelisi oskusi.

Tänu suurusele saab mänguasja kasutada korraga mitu last, mis õpetab õiget rühmakäitumist ja suhtlemist eakaaslastega.

Seinapaneel, mis kinnitatakse seina külge nelja laienduspoldiga. Nõelad kuuluvad komplekti.

Viga on bränd, mis registreeriti 2003. aastal, kuid on juba esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Nende uuenduslikud ideed pälvisid muu hulgas tunnustust Euroopas, USA-s, Austraalias ja Jaapanis. Ettevõtte asutajad juhtisid tähelepanu uuringute tulemustele, mis näitavad mängu ja õppimise seost laste arengu algusaastatel. Et aidata lapsevanemaid ja haridusasutusi laste kasvatamisel ning päästa neid virtuaalmaailmast, mis võib suuresti reaalsust moonutada, pakub tootja uuenduslikku valikut, mis on valmistatud ökoloogilise tootmisprotsessi käigus saadud looduslikest materjalidest.Puittoodete ohutus ja kvaliteet on ettevõtte jaoks prioriteet. Vigi, tootja hoolitses selle eest, et mänguasjade värvimisel kasutatud värvid vastaksid EN71 ja ASTM ohutusstandarditele.

Viga Toys
50472

Lisainfo

Vanus
alates 12 kuust
Toote mõõdud
91 x 32 x 4,5 cm
Seks
poiss/tüdruk
Materjal
puit
värvid
sinine