• −5%
APEX Premium Multisport Watch - 42mm White/Silver
search
  • APEX Premium Multisport Watch - 42mm White/Silver

APEX Premium Multisport Watch - 42mm White/Silver

247,66 €
235,28 € Säästa 5%
KM'ga
Kuumakse al. 12.19€
Hetkel pole saadaval

APEX Premium Multisport käekell


Aku kestvus
Muutke oma kella pidev laadimine minevikku. APEX-iga saate kella, mis on ehitatud nii, et see kestab kauem kui teie treening. UltraMaxi seadistuses on aku hoolikalt konstrueeritud, et GPS-i abil kestaks kuni 100 tundi. Kui kasutate tavarežiimi, annab see kuni 35 tundi ja regulaarne kasutamine kuni 30 päeva.


Sisseehitatud Premium
APEXi intelligentse ehituse ja disainiga on töökohalt koolitusele üleminek lihtne. Viimistlusvõimalused, sealhulgas titaanisulam ja roostevabast terasest raam koos safiirklaasist pealispinnaga, mis tagavad äärmise kaitse, on valmis igaks keskkonnaks.


Lihtsus selle parimal kujul
Ekraanide vahetamine ja seadmete kasutamine võib traditsiooniliste nuppude puhul olla üle jõu käiv, eriti keset treeningut. Digitaalse valikukettaga saate hõlpsalt APEX-i kaudu liikuda, võimaldades teil keskenduda olulistele asjadele, nagu jooksu lõpetamine või järgmise seti ettevalmistamine.


Treeningu tõhusus ilma vigastusteta
Vigastuste vältimiseks pole midagi olulisemat kui õigesti treenida. Suudame täpselt määrata teie üldise pingutuse, mis on jagatud vastupidavustasemeks (0–100) ja treeninguefektiks (0–6). Kas olete pingutanud liiga palju? COROS Trainer annab teile teada, et on aeg puhata. Pingutustaseme ja treeningute ajaloo põhjal näete enne järgmise tegevuse alustamist soovitatavat taastumisakent.


Navigeerimisrada
Raja- ja navigeerimisfunktsioonidega varustatud APEX võib olla teie parim tööriist, kui vajate kõige rohkem juhiseid. Marsruudid laaditakse üles ja kuvatakse ruudustikus leivapuru jäljena, mis sisaldab reaalajas teavet kursi ja kõrguse kohta ning hoiatusi, mis aitavad teil kursile tagasi jõuda.


Nutika õppimise sammu pikkus
Tutvustame COROSe enda intelligentset sammu algoritmi. See ainulaadne algoritm kätkeb endas masinõpet, et salvestada teie isiklikku liikumisulatust jooksmise ajal. See loob teie enda sammumudeli, mida kasutatakse siseruumides jooksmiseks või nõrga GPS-signaaliga kohtades (nt tunnelid).
Coros
WAPXS-WHT-2