Viga puulõvi nöörile tõmbamiseks
search
  • Viga puulõvi nöörile tõmbamiseks
  • Viga puulõvi nöörile tõmbamiseks

Viga puulõvi nöörile tõmbamiseks

6,37 €
KM'ga
Hetkel pole saadaval

Viga värviline puidust lõvi nööril on mänguasi, mis sobib hästi abivahendiks esimesi samme astuvatele lastele. Rõõmsameelne lõvi on neile lisaatraktsiooniks ja stiimuliks kõndimisoskuste parandamiseks. Lõvil on punane nöör, lapse tõmbamisel liigub loom naljakalt ja teeb hääli.

Mänguasi, mis on mõeldud lastele alates 18. elukuust.

Kogu asi on valmistatud lakitud puidust ja värvitud mittetoksiliste värvidega erksates värvides, mis rahuldavad iga kasutaja ja pakuvad palju rõõmu.

Pakendi mõõdud: 20 x 20 x 7,5 cm.


Viga on bränd, mis registreeriti 2003. aastal, kuid on juba esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Nende uuenduslikud ideed pälvisid muu hulgas tunnustust. Euroopas, USA-s, kauges Austraalias ja Jaapanis.Ettevõtte asutajad juhtisid tähelepanu uurimistulemustele, mis näitavad mängu ja õppimise seost laste arengu algusaastatel. Et aidata lapsevanematel ja õppeasutustel lapsi kasvatada ning päästa neid virtuaalmaailmast, mis võib reaalsust oluliselt moonutada, pakub tootja ökoloogiliste tootmisprotsesside käigus saadud looduslikest materjalidest uudset sortimenti Puittoodete ohutus ja kvaliteet on Vigi jaoks prioriteet. , on tootja hoolitsenud selle eest, et mänguasjade värvimiseks kasutatavad värvid vastaksid EN71 ja ASTM ohutusstandarditele.

Viga Toys
50090

Lisainfo

Vanus
alates 18 kuust
Pakendi suurus
20 x 20 x 7,5 cm