• −5%
vivoactive 4, GPS, Wi-Fi, Shadow Gray/Silver, E.EU
search
  • vivoactive 4, GPS, Wi-Fi, Shadow Gray/Silver, E.EU

vivoactive 4, GPS, Wi-Fi, Shadow Gray/Silver, E.EU

243,57 €
231,39 € Säästa 5%
KM'ga
Kuumakse al. 11.99€
Hetkel pole saadaval

BODY BATTERY® ENERGIAMONITOR
Jälgi oma keha energiataset ning saad teada, millal on parim aeg tegutsemiseks ja millal puhkamiseks.



PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR
Pulssoksümeetria andur mõõdab sinu vere hapnikutaset päeval ja ööl, et saaksid teada, kui hästi sinu keha hapnikku omandab.


STRESSITASEME JÄLGIMINE
Saad teada, kas sul on rahulik, tasakaalustatud või stressirikas päev. Lõõgastumise meeldetuletused annavad sulle teada, kui peaksid stressirohkes olukorras lühikesi hingamisharjutusi tegema.


MENSTRUAALTSÜKLI JÄLGIMINE
Kasuta oma menstruaaltsükli või raseduse jälgimiseks rakendust Garmin Connect™. Logi sümptome, vaata treeningu- ja toitumisteavet ning muudki. Menstruaaltsükli jälgimise vidina ja raseduse jälgimise rakendusega saad üksikasju vaadata ka otse randmelt.


VEDELIKUTASEME JÄLGIMINE
Märgi üles igapäevane veetarbimine – see aitab veejoomist meeles pidada. Samuti on võimalik seada veetarbimise jaoks automaatne eesmärk, mida reguleeritakse vastavalt sellele, kui palju sa tegevuste ajal higistad.


HINGAMISE JÄLGIMINE
Jälgi oma hingamist terve päeva jooksul, sh magamise ning hingamis- ja joogaharjutuste tegemise ajal.


PÕHJALIK UNEJÄLGIMINE
Täielik ülevaade oma une kohta, sh on tagatud teave kerge, sügava une ja REM-unefaaside kohta ning pulssoksümeetria1 ja hingamisandmed.


PULSISAGEDUS RANDMELT
Käekell mõõdab pidevalt sinu pulsisagedust ning annab teada, kui see püsib puhkehetkel liiga kõrge või liiga madalana. See aitab mõõta ka treeningu intensiivsust, isegi vee all.


HINGAMISE TÄIUSTATUD JÄLGIMINE
Alusta hingamisharjutusega sõltuvalt sellest, kas soovid lõõgastuda või tegevusele keskenduda. Käekell jälgib sinu stressitaset ja hingamist, et sul oleks oma hingamisest parem arusaam.


ANIMEERITUD TRENNIKUVAD
Käekellas on olemas lihtsalt järgitavad kardiotreeningu, jõutreeningu, jooga ja Pilatese animeeritud treeningud, mida on võimalik käekella ekraanil vaadata. Samuti on võimalik treeninguid Garmin Connect rakendusest alla tõmmata.


SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED
Jälgi kõiki oma liikumisharjumusi rohkem kui 20 eellaaditud GPS- ja siseruumides kasutatava spordirakendusega – kõnni, jooksmise, rattasõidu, basseinis ujumise, golfi ja palju muu jaoks.


GARMIN COACH
Kasuta oma randmel olevat isiklikku tasuta jooksutreenerit, et treenida järgmiseks 5 km või 10 km jooksuks või poolmaratoniks.


KOHANDATUD TREENINGUD
Kavanda ise teenuses Garmin Connect treeninguid ja laadi need käekella alla.

NUTITEAVITUSED
Võta käekellas vastu e-kirju, sõnumeid ja teavitusi, kui see on seotud otse käekellas. Samuti on võimalik tekstisõnumitele vastata, kui sul on olemas Android™ telefon.


MUUSIKA
Laadi ühilduvatelt muusikarakenduste kontodelt alla muusikapalad ja esitusloendid (võimalik, et tarvis on tellimust). Telefonita kuulamiseks kasuta juhtmeta kõrvaklappe (müügil eraldi).


OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID
Kui sinu käekell ja telefon on omavahel seotud ning sa kasutad sisseehitatud juhtumituvastusfunktsiooni, saad oma reaalajas asukohta kontaktidele käsitsi edastada (õues saab seda ka automaatselt teha)


GARMIN PAY
Maksa kassas kiirelt ja kasuta ühistranspordisüsteemi Garmin Pay kontaktivaba makselahendusega, mis on saadaval kindlate teenusepakkujatega.


CONNECT IQ POEST
Muuda oma käekell laadi alla rakendusi, vidinaid, kella sihverplaate ja palju muud. See on väga lihtne ja täiesti tasuta.

AKU KASUTUSAEG
Nüüd on sul võimalik püsida kauem liikumises, sest aku kasutusaeg nutikella režiimis on 8 päeva ning GPS-režiimis koos muusikaga 6 tundi.


VASTUPIDAV EKRAAN
Alati sisselülitatud ja päikesevalguses loetav Garmin Chroma Display™ tehnoloogial on vastupidav Corning® Gorilla® Glass 3 sisemus.


VEEKINDLUSE TASE
Selle käekella veekindluse tase on 5 ATM – käekella võib kasutada nii ujumise, duši alla käimise kui ka spaa külastamise ajal.
Garmin
010-02174-03