• −5%
POLAR VANTAGE M2 BLK/GRY S-L
search
  • POLAR VANTAGE M2 BLK/GRY S-L

POLAR VANTAGE M2 BLK/GRY S-L

353,34 €
335,67 € Säästa 5%
KM'ga
Kuumakse al. 13.79€
Hetkel pole saadaval

Polar Vantage M2

Funktsioneerimiseks loodud Polar Vantage M2 töötab sama tugevalt kui teie. Meie tööstusharu juhtiv tehnoloogia aitab teil oma eesmärke saavutada ja tugevamana tagasi tulla. Sellise sportlase suhtumise pärast.

Teie täielik pakett.
Laske endas oleval sportlasel särada Polar Vantage M2 pakutavate paljude funktsioonide abil. Visualiseerige oma keha jõudlust ja leidke isikupärastatud juhised, mida vajate oma eesmärkide järjepidevaks saavutamiseks – täna, homme oleme teiega kogu tee.

Valmis töötama sama kõvasti kui sa oled.
Kaunis roostevabast terasest raam ümbritseb vastupidavat klaaskiuga tugevdatud polümeerist läätse.

Aku kestvus
Kuni 40h treeningut ühe laadimisega.
Mitu energiasäästuvalikut annavad teile kuni 100 tundi.


Veekindel
Veekindel kuni 30 meetrit.

Sportlase põhiasjad – professionaalse täpsusega.
Jäta vahele köied, mitte südamelöögid. Teie Vantage M2 on pühendunud teie südamelöökide täpsele jälgimisele. Täpse pulsi jälgimise ja GPS-i jälgimise abil saate oma treeningust maksimumi võtta.

Treenimine ja taastumine on tehtud lihtsaks.
Treenige nutikamalt, mitte raskemini – parandage oma sooritust reaalajas, saades ülevaate oma hetkeseisundist ja valmisolekust. Polar Vantage M2 jälgib automaatselt teie und ja taastumist, et saaksite teada, millal saate oma keha ohutult edasi lükata.

Tea, kuidas treenid.
Treenides on teie keha erinevad süsteemid pinges. Polar Vantage M2 abil saate tervikliku ülevaate sellest, kuidas teie treeningud neid erinevaid süsteeme koormavad ja kuidas see teie sooritust mõjutab.

Olge tark, tundke end sportlikult.
Täpsus ja täpsus on edusammude jälgimisel üliolulised. Laske Polar Vantage M2 täiustatud tehnoloogial tööd teha, samal ajal kui keskendute oma eesmärkide purustamisele. Nutikella funktsioonid, nagu muusika juhtnupud, ilmateated ja tõukemärguanded, tagavad, et te ei jää kunagi ühestki taktist ilma.
POLAR
90085160