• Uus
COROS VERTIX 2S GPS Seikluslik nutikell, Moon
search
  • COROS VERTIX 2S GPS Seikluslik nutikell, Moon

COROS VERTIX 2S GPS Seikluslik nutikell, Moon

703,01 €
KM'ga
Kuumakse al. 22.96€
Kogus
Laos, tarne 1-3 tööpäeva

SUURED EESMÄRGID NÕUAVAD PARIMAT
Alates maailma kõrgeimate tippude skaleerimisest kuni pikimate ultramaratonide jooksmiseni on VERTIXi sari neile, kes nõuavad parimat. Meie uusima põlvkonna COROS VERTIX 2S tagab jõudluse, mida vajate, et aidata teie järgmine unistus reaalsuseks muuta.

LIHTNE KASUTADA
Puutetundlikud nupud ja suur digitaalne valikuketas muudavad kõikidele COROS VERTIX 2S funktsioonidele juurdepääsu kõigis tingimustes lihtsaks, isegi kui kannate paksu kindaid.

TEHTUD KÕSKEKS
Kriimustuskindel safiirist ekraan ja PVD-kattega titaanist raam kaitsevad COROS VERTIX 2S komponente, et taluda kõike, mida sport, seiklused ja elu võivad endaga kaasa tuua.

EHITATUD Äärmuslikumaks
Kuna rike pole kunagi võimalik, on COROS VERTIX 2S võimeline taluma õhutemperatuure vahemikus -22 °F kuni 122 °F (-30 °C kuni 50 °C) ja veesurvet kuni 10 ATM (100 meetrit).

JÕUD VASTUPIDAMISEKS
Erakordselt pika aku tööea poolest tuntud VERTIX-seeria kellad on ühe laadimisega pidevalt toetanud ronijaid Everesti tipule jõudmisel, sportlasi 250+ miilise võistluse läbimisel ja lugematul hulgal vastupidavust.

PIN-PUNKTI TÄPSUS
COROS on ainus kellabränd, mille GPS-algoritmid on häälestatud ja testitud pikkade mitme sammuga tõusude jaoks. Lisaks tagab kahe sagedusega GPS täpsed asukohaandmed olenemata sellest, kas asute mägedes, kitsastes kanjonites või kaljudel.

VAIRUSTUS NAVIGATSIOON
Meie võimas marsruudi planeerimise ja navigeerimise tööriistade komplekt võimaldab teil oma teed planeerida, jälgida ja sellele naasta nii võrguühenduseta kui ka võrguühenduseta. Navigatsiooni peegeldamine võimaldab jälgida keerulisi marsruute telefonist ja kellast.

SOBIB KÕIGELE
Maailma parimate sportlaste poolt tõestatud COROS Training Solution aitab teil saavutada optimaalset vormi. Meie järgmise põlvkonna optiline andur jälgib täpselt teie südame löögisagedust, et saada täpseid treeninguandmeid, ja rakendus COROS võimaldab teil jälgida oma edusamme, saada praktilisi teadmisi ja planeerida oma teed tipptulemuseni.

VALMIS KÕIKEKS
Tormine ilm, kõrgustõbi, pimedus ja dehüdratsioon on kõrbes võimalikud reaalsused. COROS VERTIX 2S aitab teil olla valmis, kursis ja turvaline.

SEIKLUSTEKS VALMIS
Meie spetsiaalsed tegevusrežiimid pakuvad täpseid jälgimisandmeid ja pakuvad konkreetseid funktsioone, mis on loodud iga spordiala nõudmistele.

Koos suure hulga lisafunktsioonidega, mis aitavad teid kursis hoida ja oma parimat tulemust anda, on COROS VERTIX 2S ideaalne valik kõige seikluslikumate spordialade jaoks.

RONIMINE
· Kivi-, jää- ja seguklassid

· Automaatne siseruumide kõrguse tuvastamine

· Välgu-, punapunkti- või võttesalvestus

· Treening- ja treeningplaani koostaja

LUMESPORT
· Automaatne ringituvastus

· Kaugus, võimendus/kaotus, kiirus

· Auto Ski Touring Transition

ULTRAJOOKSU
· Kõrgusprofiil

· Kontrollpunktid

· Kursist kõrvalekaldumise hoiatus

· Toitumisalane hoiatus

MÄGIRISK
· Vere hapnik

· Tormihoiatus

· Tagasi navigeerimise alustamiseks

· Aeg päikeseloojangu/päikesetõusuni

JÄLGI ROHKEM KUI TREENINGU
Treening on vaid osa teie füüsilisest pildist. Jälgige oma taastumist ja aidake vältida vigastusi üksikasjaliku une jälgimise, pulsisageduse varieeruvuse, tervisekontrolli ja muu abil.

MUGAVUS RANDMEGA
Meie 2. põlvkonna karabiin, mis on loodud asjatundlike mägironijate nõudmistele ja valmis kõigile, kes vajavad randmevaba varianti, hoiab teie COROS VERTIX 2S turvaliselt käeulatuses, kui seda vajate.
Coros
WVTX2S-MOO