• −10%
PACE 2 Premium GPS Sport Watch Dark Navy w/ Silicone Band
search
  • PACE 2 Premium GPS Sport Watch Dark Navy w/ Silicone Band

PACE 2 Premium GPS Sport Watch Dark Navy w/ Silicone Band

220,31 €
198,28 € Säästa 10%
KM'ga
Kuumakse al. 10.29€
Hetkel pole saadaval

Coros PACE 2 Premium


Nii kerge, et võiks lennata
COROS PACE 2, mis kaalub vaid 29 grammi koos COROS nailonrihmaga, on oma turule toomisel maailma kergeim GPS-kell. Ärge laske end koormata rohkem, kui vajate – COROS PACE 2-ga olete valmis oma uueks isiklikuks rekordiks – olgu siis võistlusel või kaalusaalis. Jõud, millega tuleb arvestada
COROS PACE 2-l on 1,5 korda võimsam protsessor, see pakub 5 korda rohkem muutmälu ja 4 korda rohkem salvestusruumi kui originaal COROS PACE, jättes palju ruumi laiendatud funktsioonidele. COROS PACE 2 on teie treeningpartner pikaks ajaks.


Iga sekund loeb
Teame, et iga sekund loeb, kui võistlete uue isikliku rekordi nimel, nii et COROS aitab teil kulutada vähem aega vajaliku olulise teabe hankimiseks. Uue disainiga COROS digitaalse sihverplaadiga COROS PACE 2 loob veelgi lihtsama kasutuskogemuse. Tehke vahed, kontrollige oma HR-i või planeerige oma järgmist treeningut vaid ühe sõrmega.


Pakub Punch
Tänu COROSe COROS GPS-i akutehnoloogia tõhususe võlule pakub COROS PACE 2 GPS-i täielikku tööiga 30 tundi. See on 20% suurem kui algsest COROS PACE'ist. Kui soovite, et aku kestaks veelgi kauem, lülitage UltraMaxile peaaegu poole väiksema akutarbimise jaoks.


Vastupidavus randmel
COROS PACE 2 pakub 20 päeva igapäevast kasutamist. See tähendab 20 päeva pulsi ja magamise jälgimist, taustvalgustuse käivitamist, sammude mõõtmist, märguannete ja isegi häirete saamist iga päev. Seega jätke laadija maha ja reisige enesekindlalt järgmisele võistlusele, mängule või perepuhkusele.

Valgustage öötaevas
Öörežiim on meie öiste tegevuste jaoks alati sisse lülitatud režiim. See jätab taustvalgustuse põlema kogu treeningu ajaks. Piisavalt ere valgus, et teie silmad saaksid kohaneda ja lugeda pimedas, kuid piisavalt hämar, et säilitada aku suurepärane jõudlus kogu jooksu või sõidu ajal, isegi kui seda vajatakse kogu öö. Ärge muretsege, see lülitub automaatselt välja, kui lõpetate treeningu või tund pärast päikesetõusu.


Ringi maal või meres
Ükskõik, kas ujute basseinis või treenite ookeanis, 50-meetrise veekindluse reitinguga saate kanda COROS PACE 2, et jälgida oma tegevusi nii vees kui ka maal.

Uued võimalused
Silikoonriba kaalulangusega ligikaudu 50% võrra on COROS nailonkellarihm paremini hingav ja pakub uusi värvivalikuid, pakkudes teile lõputult võimalusi oma isikliku avalduse tegemiseks. Nailonrihmad võimaldavad ka mugavamat ja tihedamat istuvust, mis peaks parandama niigi tugevat pulsi täpsust, eriti kuumadel päevadel pikkade higiste treeningute ajal.


Midagi igale sportlasele
COROS PACE 2 on täis spordirežiime, mida olete otsinud. Minge kaugemale oma tavapärasest jooksmisest, rattasõidust või ujumisest ja katsetage uut jõurežiimi või uurige jooksurežiimi täpsust või saage märjaks ja metsikuks täiesti uue Flat Water režiimiga.

Sinu uus personaaltreener
Jõutreeningu programmis on juba sisse ehitatud üle 200 harjutuse ülakeha, alakeha, põhitöö ja muu jaoks. COROS PACE 2 tuvastab automaatselt teie keha liigutused ning jälgib teie pulssi ja põletatud kaloreid.


Lihaste soojuskaart
Kui olete lõpetanud, vaadake kõiki uusi lihaste soojuskaarti, et näha, millised lihasrühmad nägid kõige rohkem tegevust igapäevases, nädalas või kuuvaates, et aidata kindlaks teha oma järgmise treeninguploki.


Õppige parimatelt ja jagage
Kas teile meeldib treening? Ärge hoidke seda enda teada, vaid jagage seda oma sõpradega rakenduses COROS sõrmepuudutusega. Meil on COROSe sportlaste ja nende treenerite eelnevalt koostatud treeningud ja treeningkavad saidil COROS.com tasuta saadaval. Järgmise treeningu alustamiseks laadige lihtsalt alla.



Järgi oma südant
Mitte iga tegevus ei pane teie verd ühtmoodi käima. Lihtsad jooksud on ühtlasemad, samas kui intervallseansside ja raskuste tõstmise ajal on näha rohkem tippe ja orge. COROS on välja töötanud ainulaadsed HR-algoritmid iga tegevusrežiimi jaoks, et pakkuda teile oma klassi parimat randmepõhist pulsi täpsust.


Iga sekund loeb
Tavarada on 400 m, miks siis GPS-seadmed ei suuda seda õigesti teha? COROSe uue rajajooksurežiimiga kasutatakse patenteeritud algoritmi, mis on sama täpne kui stopper, tagamaks, et teie rada jookseb, ja treeninguid mõõdetakse täpselt olenemata valitud sõidurajast. Kadunud on juhuslikud siksakid üle põllu või teravad nurga all olevad pöörded, mis on asendunud raja sujuvate sirgete ja kurvidega – täpselt nagu jooksmisel.

Võimas JA nutikas
COROS kellad pakuvad kõike, mida olete GPS-i spordikelladelt oodanud, ning nutikella mõningaid kõige ihaldusväärsemaid aspekte, sealhulgas telefoni märguanded, helistaja ID, une jälgimine ja treeningutaseme analüüs.
Coros
WPACE2-NVY