• −10%
Forerunner 245 Music, GPS, Wi-Fi, EU/PAC, Black/Aqua
search
  • Forerunner 245 Music, GPS, Wi-Fi, EU/PAC, Black/Aqua

Forerunner 245 Music, GPS, Wi-Fi, EU/PAC, Black/Aqua

237,23 €
213,51 € Säästa 10%
KM'ga
Kuumakse al. 11.08€
Hetkel pole saadaval

SINA JOOKSE, TEMA MÕTLEB.
GPS-nutikell jälgib sinu statistikat, arvutab kokku numbrid ja tagab põhjaliku teabe sinu sooritusvõime, jooksuvormi, treeningu ja isegi sinu eesmärkide kohta.

DISAIN, MIS EI MUUDA SEADET KOHMAKAKS
Käekell on meeldiva väljanägemisega ja kerge – täiuslik jooksmise ja igapäevase kandmise jaoks.

MATERJALID, MIS ON JOOKSMISEKS SOBILIKUD
Käekellal on higikindel silikoonist kellarihm ja vastupidav Corning® Gorilla® Glass 3 materjalist osa – Forerunner 245 seade on kõigeks valmis.

GARMIN COACH
Need adaptiivsed treeningplaanid hõlmavad asjatundlike treenerite nõuandeid ning tasuta treeningplaane, mis kohanduvad sinu ja seatud eesmärkidega. Treeningud sünkroonitakse otse sinu käekella.


SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED
Muuda oma trennirutiini jalgrattasõidu, basseinis ujumise, rajal jooksmise, elliptilise trenažööri, sammutrenažöörii jne aktiivsusprofiiliga.


PULSISAGEDUS RANDMELT
Jälgi pulsisageduse andmeid ning teateid selle kohta, kas pulsisagedus on puhkamise ajal liiga kõrge või liiga madal. Hinda oma südametööd tegevuste ajal ning isegi vee all.


SISSEEHITATUD GPS
Jälgi seda, kus jooksed ning sulle esitatakse täpsed statistikaandmed, sh vahemaa, tempo ja intervallide kohta.


JOOKSUDÜNAAMIKA
Kasutades koos ühilduva tarvikuga, mõõdab Forerunner 245 olulisi jooksumõõdikud, nagu rütm, sammu pikkus, kokkupuuteaeg maapinnaga ja tasakaal jne.


VO2 MAX
Treeni nutikalt tänu VO2 MAX sinu eeldatava soorituse näitajale. Esitatud on ka kuumast või kõrgusest tingitud sooritusvõime muutused.


PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR
Käekella andur mõõdab vere hapnikuküllastust sinu kehas, mille abil saad teada, kuidas sinu keha hapnikku omandab – eriti magamise ajal.


TREENITUSTASE
See mõõdik hindab sinu viimaste treeningute ajalugu ja sooritusnäitajaid, et selgitada välja, kas treenid tõhusalt, maksimaalselt või pingutad üle.


TREENINGU EFEKTIIVSUS
Jälgi aeroobse ja anaeroobse treeningu efektiivsuse tagasiside abil, kuidas sinu treeningud mõjutavad saavutusi Treeningu efektiivsus alal.


TREENINGKOORMUS
See statistikanäitaja mõõdab viimase seitsme päeva treeningute mahtu ning võrdleb seda sinu füüsilise vormi ja hiljutiste treeningute ajaloo optimaalse vahemikuga.


TAASTUMISAEG
Pärast igat treeningut annab sisseehitatud taastumisaja nõustaja teada, kui kaua enne järgmist suuremat jõupingutust puhata. See võtab isegi arvesse kogu päeva stressi, und ja treeninguvälist igapäevast aktiivsust.


AKU KASUTUSAEG
Jookse nii kuis jaksad tänu käekellale, mis püsib sinuga ühes tempos. Aku kasutusaeg nutikella režiimis on kuni seitse päeva ning GPS-režiimis kuni 24 tundi.


BODY BATTERY™ ENERGIAMONITOR
Jälgi oma keha energiataset ning saad teada, millal on parim aeg tegutsemiseks ja millal puhkamiseks.


MENSTRUAALTSÜKLI JÄLGIMINE
Kasuta oma menstruaaltsükli või raseduse jälgimiseks rakendust Garmin Connect™. Logi sümptome, vaata treeningu- ja toitumisteavet ning muudki. Menstruaaltsükli jälgimise vidina ja raseduse jälgimise rakendusega saad üksikasju vaadata ka otse randmelt.


NUTITEAVITUSED
Võta käekellas vastu e-kirju, sõnumeid ja teavitusi, kui see on seotud


FUNKTSIOON LIVETRACK
Kasuta rakendust LiveTrack ning sinu sõbrad ja pereliikmed saavad näha sinu reaalajas asukohta ja vaadata isegi sinu eelnevalt plaanitud rada. Ole rahulik, sulle kallid inimesed teavad, kus sa jooksed või sõidad.


OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID
Kui sa ei tunne end turvaliselt või on sinu kell tuvastanud juhtumi, saadavad abiteenus ja juhtumituvastus sinu asukoha hädaabikontaktidele.


CONNECT IQ™ POOD
Laadi Connect IQ poes alla eri sihverplaate, lisa andmeväljasid ja hangi rakendusi ja vidinaid.


SÜNKROONIMINE GARMIN CONNECT™ RAKENDUSEGA
Laadi oma tegevused üles Garmin Connect rakendusse ning suhtle jõudsalt arenevas veebikogukonnas, kus inimesed saavad liikvel olles üksteisega ühenduda ja omavahel võistelda ning oma võite sotsiaalmeedias jagada.
Garmin
010-02120-32