• −5%
Forerunner 945, GPS, Wi-Fi, EMEA, Black
search
  • Forerunner 945, GPS, Wi-Fi, EMEA, Black

Forerunner 945, GPS, Wi-Fi, EMEA, Black

455,46 €
432,69 € Säästa 5%
KM'ga
Kuumakse al. 15.59€
Hetkel pole saadaval

LOODUD KIRGLIKULE ENTUSIASTILE
Juhul kui oled varavalges jooksja ja valuga harjunud triatleet, siis on see kell sinu jaoks loodud. Veendu, et sul on olemas kõik vajalikud tööriistad järgmise võidu jahtimiseks.

TIPPTASEMEL JOOKSUKELLA DISAIN
See kerge ja mugav nutikell aitab sind finišijoonele lähemale.

MARATONIKS VALMIS MATERJALID
Forerunner 945 on kvaliteetse silikoonrihma ja äärmiselt vastupidava Corning® Gorilla® Glass DX klaasi poolest konkurentidest üle.

GARMIN COACH
Kohandatud treeningkavad hõlmavad asjatundlike treenerite nõuandeid ja tasuta treeningplaane, mis kohanduvad nii sinu isiku kui ka seatud eesmärkidega. Treeningud sünkroonitakse otse sinu käekella.


SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED
Muuda oma trennirutiini jalgrattasõidu, basseinis ja veekogus ujumise, rajal jooksmise, elliptilise trenažööri, sammutrenažöörii jne aktiivsusprofiiliga.


RANDMELT PULSS
Käekell jälgib pidevalt sinu pulsisagedust ning annab märku, kui see on liiga kõrge või puhkamise ajal liiga madal. Lisaks aitab see mõõta treeningu raskust tegevuse ajal. Isegi vee all.


MULTI-GNSS
Ligipääs mitmetele globaalsetele satelliitnavigatsioonisüsteemidele (GPS, GLONASS ja Galileo), et jälgida keerulisemas keskkonnas kui ainult GPS-iga.


JOOKSUDÜNAAMIKA
Kasutades koos ühilduva tarvikuga, mõõdab Forerunner 945 olulisi jooksuandmeid, nagu rütm, sammu pikkus, kokkupuuteaeg maapinnaga ja tasakaal jne.


VO2 MAX
Treeni nutikalt – VO2 MAX annab teada, millises vormis oled. See mõõdik võtab arvesse ka kuumusest või kõrgusest tulenevaid sooritusvõime muudatusi.


SOORITUSE HINNANG
Jooksmise ajal on võimalik jälgida tempot, pulsisagedust ja pulsisageduse vaheldumist ning hinnata oma reaalajas hinnata .


TREENITUSTASE
See mõõdik hindab sinu viimaste treeningute ajalugu ja sooritusnäitajaid, et selgitada välja, kas treenid tõhusalt, maksimaalselt või pingutad üle.


TREENINGU EFEKTIIVSUS
Jälgi aeroobse ja anaeroobse treeningu efektiivsuse tagasiside abil, kuidas sinu treeningud mõjutavad saavutusi TREENINGU EFEKTIIVSUS alal.


TREENINGKOORMUS
See statistikanäitaja mõõdab viimase seitsme päeva treeningute mahtu ning võrdleb seda sinu füüsilise vormi ja hiljutiste treeningute ajaloo optimaalse vahemikuga.


IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED
Vaata igapäevaseid treeningsoovitusi, mis põhinevad sinu treeningkoormusel ja treenitustasemel, ning treeni oma füüsilisest vormist lähtuvalt.


TAASTUMISAEG
Pärast igat treeningut annab sisseehitatud taastumisaja nõustaja teada, kui kaua enne järgmist suuremat jõupingutust puhata. See võtab isegi arvesse kogu päeva stressi, und ja treeninguvälist igapäevast aktiivsust.


PIKEM AKU KASUTUSAEG
Aku kasutusaeg nutikella režiimis on kuni kaks nädalat ja GPS-režiimis koos muusikaga 10 tundi. Kasuta UltraTrac™ režiimi ja aku peab vastu ka kõige pikema sõidu.


TÄISVÄRVIDES KAARDID
Forerunner 945 seadmes on olemas sisseehitatud kaardid, mis aitavad sul rajal püsida, sõltumata sellest, kas jooksed linnatänavatel või sõidad tiheda liiklusega teel.


CLIMBPRO FUNKTSIOON
Kasuta ClimbPro tõusuplaneerijat ClimbPro allalaaditud radadel ning näed praeguste ja tulevaste tõusude reaalajas teavet, sh on esitatud kalle, vahemaa ja kõrguse muutus.


PÖÖRDEST PÖÖRDENI NAVIGEERIMINE
Järgi teekonda pöördest pöördeni navigeerimise abil mis annab eesolevat pöördest varakult teada.


RINGREISI TEEKOND
Sisesta vahemaa, mida soovid läbida ning sulle esitatakse marsruudid, mis juhatavad sind alguspunkti tagasi. Trendline™ populaarsed marsruudid


PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR
Tegemist on käekella pulssoksümeetria anduriga,6 mis mõõdab une parema jälgimise ja kõrgusega kohanemise eesmärgil sinu vere hapnikuküllastust.


BODY BATTERY™ ENERGIAMONITOR
Jälgi oma keha energiataset ning saad teada, millal on parim aeg tegutsemiseks ja millal puhkamiseks.


MENSTRUAALTSÜKLI JÄLGIMINE
Kasuta oma ühilduvas nutitelefonisKasuta oma menstruaaltsükli või raseduse jälgimiseks rakendust Garmin Connect™. Logi sümptome, vaata treeningu- ja toitumisteavet ning muudki. Menstruaaltsükli jälgimise vidina ja raseduse jälgimise rakendusega saad üksikasju vaadata ka otse randmelt.


MUUSIKA OTSE RANDMELT
Kasuta muusika voogedastusteenuseid, näiteks on sinu käekellas saadaval järgmised rakendused:6 Deezer, Amazon Music ja Spotify®. Forerunner 945 seadmele on võimalik salvestada kuni 100 muusikapala.


GARMIN PAY™ MAKSELAHENDUS
Maksa kassas kiirelt ja kasuta ühistranspordisüsteemi Garmin Pay™ kontaktivaba makselahendusega1.


NUTITEAVITUSED
Võta käekellas vastu e-kirju, sõnumeid ja teavitusi, kui see on seotud ühilduvas nutitelefonis, mis on .


FUNKTSIOON LIVETRACK
Kasuta rakendust LiveTrack ning sinu sõbrad ja pereliikmed saavad näha sinu reaalajas asukohta ja vaadata isegi sinu eelnevalt plaanitud rada. Ole rahulik, sulle kallid inimesed teavad, kus sa jooksed või sõidad.


OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID
Kui sa ei tunne end turvaliselt või on sinu kell tuvastanud juhtumi, saadavad abiteenus ja juhtumituvastus3 sinu asukoha hädaabikontaktidele.


NUTITRENAŽÖÖRI JUHTIMINE
Juhi oma Tacx® nutikat treeninguvahendit ANT+® tehnoloogia abil rajasimulatsiooni, takistuse automaatse muutmise ja treeningusoovituste saamiseks, kui haldad radasid või treeninguid kella abil.


CONNECT IQ™ POOD
Laadi alla eri kellakuvasid, lisa andmevälju ning hangi rakendusi ja vidinaid Connect IQ poest .


SÜNKROONI TEENUSEGA GARMIN CONNECT™
Laadi oma tegevused üles rakendusse Garmin Connect ning suhtle jõudsalt arenevas veebikogukonnas, kus inimesed saavad liikvel olles üksteisega ühenduses olla ja omavahel võistelda ning oma võite sotsiaalmeedias jagada.
Garmin
010-02063-01