• −10%
Tempish Ezza 90 Lady Inline Skates Size 37
search
  • Tempish Ezza 90 Lady Inline Skates Size 37

Tempish Ezza 90 Lady Inline Skates Size 37

120,48 €
108,43 € Säästa 10%
KM'ga
Kuumakse al. 6.84€
Kogus
Laos, tarne 1-3 tööpäeva

Rulluisud EZZA 90 on mõeldud harrastus-, spordi- ja fitness-uisutamiseks. Talub keskmisi kuni suuri koormusi ning on mõeldud nii algajatele kui edasijõudnutele aga ka kogenud uisutajatele.

Jätkame end tõestanud skeleti kasutamist, millel on suurepärane kuju ja atraktiivne disain kahevärvilise ja kahekihilise mansetiga. Skelett on keskmise kõrgusega, liigendi kohal olev liikuv osa on tugevdatud ja koosneb kahest eraldatud osast.

Voodril on kasutatud uudset tehnoloogiat nimega Hot Press Seamless Cover, mis võimaldab voodril kasutada PVC materjali ilma õmblusteta. See on tugevam kui plastmaterjalid. Seda kasutatakse ka kinga otsas, mis võib olla tunduvalt madalam tänu sellele, et seda ei pea õmblema ja kohustab visuaalselt kogu saabast. Vooderdis on ka anatoomilised osad pahkluude ja Achilleuse kõõluste ümber. Lisaks teeb anatoomiline sisetald uisud tõeliselt mugavaks.

Šassii on valmistatud CNC-tehnoloogia abil. Šassii on kinnitatud skeleti külge kesksete poltidega, mis võimaldavad šassii teljelt lahti keerata – ideaalseks reguleerimiseks vastavalt uisutamisstiilile ja kasutaja jala (terve jala) erinevale anatoomilisele struktuurile ees ja taga. Šassii on tõesti kerge, kuid kindel. Teljed kruvitakse mõlemal uisul alati paremalt poolt, mis tagab ohutuse - pole võimalik, et need uisutamise ajal lahti keeraksid

Uiskudel on TEMPISH universaalpidur „S“. Pidur on karbi sees 4 kruviga. Piduri paigaldamine on tegelikult väga lihtne, ilma et oleks vaja telgesid ja rattaid maha võtta. Piduri hoidiku materjal on klaaskiuga tugevdatud nailon - tõeliselt soliidne ja tugev. Piduriklots on reguleeritava kõrgusega ja on valmistatud TPR-i poolt. Uisud EZZA 90 on varustatud ratastega seeriast RADICAL - PU casting (PUC), Super Hi-Rebound (SHR) on kvaliteetsed rattad, millel on väga madal veeretakistus ja pikk kasutusiga. Madal kulumine erinevatel pindadel ja suurepärane ebatasastel pindade summutus tagab mugava sõidu. Rattad pöörlevad kvaliteetsetel täpsetel ABEC 9 CHROME ülitäpsetel laagritel koos kummiseibiga. Klassikaliste paeltega paelad. Tallaaluse kohal on mikropandlaga tugevduslint.

Keermega teljed šassii läbimõõduga 8mm.

Suurus: 37-42

Sisetalla pikkus:

suurus: 37-24,6 cm

suurus: 38-24,9 cm

Suurus: 39-25,2 cm

suurus: 40-25,8 cm

suurus: 41-26,4 cm

suurus: 42-27,0 cm
Tempish
TELIS37