Puidust pusle 12 plaati 16 puslega Viga Toysi alusel
search
  • Puidust pusle 12 plaati 16 puslega Viga Toysi alusel
  • Puidust pusle 12 plaati 16 puslega Viga Toysi alusel

Puidust pusle 12 plaati 16 puslega Viga Toysi alusel

79,63 €
KM'ga
Kuumakse al. 6.79€
Hetkel pole saadaval

Komplekt sisaldab spetsiaalset riiulit kõigi 12 16-osalise lameekraaniga puslede komplekti hoidmiseks   , mida nad saavad riiulitelt tõmmata ja seejärel kõik uuesti järjekorda seada. Pusled näitavad värvilisi pilte .  Kokku sisaldab komplekt 192  elementi.

Mõistatuste komplekt  võimaldab teie lapsel siseneda huvitava ja loomingulise lõbu maailma. 12 puitlauda, ​​mis on spetsiaalselt loodud selleks, et arendada:

- käe-silma koordinatsioon

- kujutlusvõime

- loogiline mõtlemine

Viga  on bränd, mis registreeriti 2003. aastal, kuid on juba esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Nende uuenduslikud ideed pälvisid tunnustuse min. Euroopas, USA-s, kauges Austraalias ja Jaapanis.Ettevõtte asutajad juhtisid tähelepanu uuringute tulemustele, mis näitavad mängu ja õppimise seoseid laste arengu algusaastatel. Et aidata lapsevanemaid ja õppeasutusi laste kasvatamisel ning päästa neid virtuaalmaailmast, mis võib suurel määral moonutada tegelikkust, pakub tootja uuenduslikku sortimenti, mis on valmistatud ökoloogilise tootmisprotsessi käigus saadud looduslikest materjalidest.Puittoodete ohutus ja kvaliteet on Viga prioriteediks hoolitses tootja selle eest, et mänguasjade värvimiseks kasutatud värvid vastaksid EN71 ja ASTM ohutusstandarditele.

Viga Toys
51427

Lisainfo

Vanus
alates 18 kuust
Toote mõõdud
31,5 x 27,5 x 23,5 cm