• −5%
Viga Toys puidust klotsid kujusorteerijaga
search
  • Viga Toys puidust klotsid kujusorteerijaga
  • Viga Toys puidust klotsid kujusorteerijaga
  • Viga Toys puidust klotsid kujusorteerijaga
  • Viga Toys puidust klotsid kujusorteerijaga

Viga Toys puidust klotsid kujusorteerijaga

17,24 €
16,38 € Säästa 5%
KM'ga
Hetkel pole saadaval

Viga kujusorteerijaga puidust klotsid on üks juhtivaid mänguasju, mis võimaldavad teie lapsel siseneda huvitava ja loova mängumaailma. Sellised klotsid aitavad kujundada käte liigutuste täpsust ja parandavad silma-käe koordinatsiooni. Need on eelised, mida ükski teine ​​mänguasi ei asenda.

Komplektis on 12 värvilist erinevate aukudega klotsi, mis tuleks sobitada puidust alusel olevate tihvtidega. Antud postitusele sobib ainult üks kujund.

Kogu on valmistatud lakitud puidust, värvitud lastekindlate värvidega erksates värvides, mis rahuldavad iga kasutaja ja pakuvad palju rõõmu. Komplekti kuulub ka vihik, mis inspireerib last loovalt mängima.

Viga on bränd, mis registreeriti 2003. aastal, kuid on juba esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Nende uuenduslikud ideed pälvisid muu hulgas tunnustust Euroopas, USA-s, Austraalias ja Jaapanis.Ettevõtte asutajad juhtisid tähelepanu uuringute tulemustele, mis näitavad mängu ja õppimise seost laste arengu algusaastatel. Et aidata lapsevanemaid ja õppeasutusi laste kasvatamisel ning päästa neid virtuaalmaailmast, mis võib suuresti reaalsust moonutada, pakub tootja uuenduslikku sarja, mis on valmistatud ökoloogiliste tootmisprotsesside käigus saadud looduslikest materjalidest. Puittoodete ohutus ja kvaliteet on Vigi jaoks prioriteet, tootja jälgis, et mänguasjade värvimisel kasutatud värvid vastaksid EN71 ja AST ohutusstandarditele

Viga Toys
50968

Lisainfo

Vanus
alates 18 kuust
Toote mõõdud
310 x 130 x 80 mm
Seks
poiss/tüdruk
Materjal
puit
Täitmise materjal
Puit