• −5%
GPSMAP 66sr, Multi-Band, WW
search
  • GPSMAP 66sr, Multi-Band, WW

GPSMAP 66sr, Multi-Band, WW

564,82 €
536,58 € Säästa 5%
KM'ga
Kuumakse al. 19.38€
Hetkel pole saadaval

NAVIGEERIMISSEADE SINU JÄRGMISEKS SEIKLUSEKS
Kas matkad, oled jahil, tegeled mägironimisega, mängid geopeitust, sõidad kajakiga või mägijalgrattaga – avasta rohkem, kasutades premium-klassi robustset käsiseadet, millel on 3″ värviline ekraan, eellaaditud kaardid ja mitme sagedusala GPS tugi, mis pakub sulle parimat võimalikku positsioneerimise tehnoloogiat.


Selle suure ja päikesevalguses loetava värviekraaniga ei jää sul ükski pisiasi tähelepanuta.


Mitme sagedusriba tehnoloogia ja laiendatud GNSS satelliittoega leiad tee ka kõige suuremat väljakutset pakkuvas keskkonnas.


Piltilusad ja üksikasjalikud kaardid – tellimust pole vaja sõlmida.


TopoActive Euroopa kaardid toovad kõik tipud ja orud selgelt esile.


Active Weather on justkui sinu isiklik ilmaennustaja.


36 tundi aku kasutusiga GPS-režiimis ja kuni 450 tundi Expedition režiimis võimaldavad sul kauem teel olla.


Tunne teed.

LAIENDATUD GNSS TUGI
Ligipääs mitmetele globaalsetele satelliitnavigatsioonisüsteemidele (GPS, GLONASS, GALILEO ja QZSS), et jälgida keerulisemas keskkonnas.


MITME SAGEDUSE TUGI
Võta vastu ja kasuta mitut navigatsioonisatelliitide saadetud sagedust, mis võimaldavad parandada kasutaja asukoha täpsust, eriti piirkondades, kus GNSS-signaalid peegelduvad, on nõrgad või tavaliselt ei ulatu. Tipptasemel tehnoloogia pakub ülimat täpsust, mis oli eelnevalt saadaval vaid sõjaväele.


ABC-ANDURID
Navigeeri igal rajal ABC-anduritega, mille hulgas on altimeeter kõrguse mõõtmiseks, baromeeter ilma jälgimiseks ja kolmeteljeline elektrooniline kompass.


BIRDSEYE SATELLIITKUJUTISED
Laadi suure eraldusvõimega ning fotorealistlikud kaardid otse oma seadmesse – seda kõik aastast tellimust sõlmimata. Radade, asukohtade, parklate leidmine ning vahepunktide ja palju muu loomine on hõlbus.


EELLAADITUD TOPOACTIVE EUROOPA KAARDID
Eellaaditud TopoActive Europe kaardid näitavad tippe, parke, rannajooni, jõgesid, järvi ja geograafilisi punkte.


ACTIVE WEATHER
Ühilduva nutitelefoniga siduded saad ligipääsu reaalajas prognoositeabele ja ilmaradarile, et oleksid ümbritsevatest tingimustest alati teadlik.


WIKILOCI RAJAD
See eellaaditud rakendus võimaldab sul hõlpsasti alla laadida matka-, jalgratta- ja muid Wikiloci radasid, mida jagavad sinusugused matkaentusiastid. Hangi 60 päeva tasuta Wikiloc Premium prooviversioon, selle ja teiste eksklusiivsete funktsioonide proovimiseks. Lisateave.


Ole seiklusteks valmis.

SEIKLEMISEKS LOODUD
See pihuseade vastab militaarstandarditele temperatuuri-, löögitaluvuse ja ilmastikukindluse osas (MIL-STD-810) ning ühildub ka pimedas nägemise prillidega.

LED TASKULAMP
GPSMAP 66 seeria aitab sul tänu sisse-ehitatud ning hädaabisignaalina kasutatavale LED taskulambile kaasas kantavat varustust minimaalsena hoida.

GEOPEITUS
Peidiku automaatsed uuendused, sh kirjeldused, logid ja vihjed otse teenusest Geocaching Live. Kui oled loonud ühenduse Wi-Fi® tehnoloogia või Garmin Connect™ rakenduse kaudu, laaditakse kõik leiud sinu Geocaching.com profiili üles.

RAKENDUS GARMIN EXPLORE
Plaani, kontrolli ja sünkrooni vahepunkte, teekondi ja radu rakendusega Garmin Explore™2 ja vastava veebilehe abil. Saad teel olles ka lõpetatud tegevusi vaadata.

AKU KASUTUSAEG
Sisemine liitiumioon korduvlaetav aku pakub 36 tundi aku kasutusiga GPS-režiimis ja kuni kolm nädalat Expedition režiimis.
Garmin
010-02431-01