Xiaomi Mi Smart Band 6 Black (XMSH15HM)
search
  • Xiaomi Mi Smart Band 6 Black (XMSH15HM)
  • Xiaomi Mi Smart Band 6 Black (XMSH15HM)
  • Xiaomi Mi Smart Band 6 Black (XMSH15HM)
  • Xiaomi Mi Smart Band 6 Black (XMSH15HM)

Xiaomi Mi Smart Band 6 Black (XMSH15HM)

47,82 €
KM'ga
Kuumakse al. 8.13€
Hetkel pole saadaval

Uus fitness -käevõru Mi Band 6 pakub taskukohase hinnaga palju täiustusi võrreldes eelmise versiooniga. Muuhulgas on tehtud muudatusi kuvari omadustes, samuti on paranenud sobivusfunktsioonid ning vere hapnikusisalduse ja pulsi mõõtmise jälgimine.

Suurim muutus võrreldes eelmise põlvkonna käevõrudega on AMOLED -ekraan, mida on suurendatud 1,56 -tolliseks. Tähelepanuväärne on selle kõrge heledus - 450 niti, samuti suurem eraldusvõime - 152 x 486 pikslit.

Spordikäevõrul Mi Band 6 on muljetavaldav andurite komplekt - kiirendusmõõtur, pulsikell, güroskoop ja vere hapniku kontsentratsiooni andur. Mi Band 6 pakub kuni 30 treeningrežiimi, mis jälgivad teie pulssi ja kalorite põletamist. PAI (Personal Activity Intelligence) hinnang annab teile parema ülevaate treeningu mõjust teie üldisele heaolule ja sobivusele. Käevõru saab uputada vette kuni 50 meetrit, seega sobib Mi Band 6 ka veespordiks.

Mi Band 6 spordikäevõru pakub ööpäevaringset pulsi jälgimist ja une jälgimist. Mi Band jälgib REM -une ja hingamissagedust.

Uus Xiaomi Mi Band tagab umbes 14 päeva aku. Laadija ühendub Mi Band 6 tagaküljega magnetite abil, välistades vajaduse eemaldada Mi Band 6 käevõrult laadimise ajal. Käevõru ise töödeldakse hõbeioonidega, mis takistab bakterite kasvu.

Xiaomi Mi Band 6 võimaldab teil oma kaamerat ja muusikapleierit juhtida. See kontrollib stressitaset, hingamist ja menstruaaltsüklit. 
Xiaomi
BHR4951GL