Lauamäng WOOPIE Magnetic Balls
search
  • Lauamäng WOOPIE Magnetic Balls
  • Lauamäng WOOPIE Magnetic Balls
  • Lauamäng WOOPIE Magnetic Balls

Lauamäng WOOPIE Magnetic Balls

4,43 €
KM'ga
Kogus
Laos, tarne 3-7 tööpäeva

Woopie kaubamärgi hämmastav Magnetic Ballsi mäng pakub palju tunde sõltuvust tekitavat ja lõbusat mängu nii lastele kui ka täiskasvanutele. Iga liigutus selles strateegilises mängus nõuab täpset mõtlemist ja ettevaatust, sest isegi väikseim viga võib põhjustada ettearvamatuid tulemusi. Liikuge magnetismi põnevasse maailma ja proovige oma oskused selles intelligentses mängus, mis ühendab põneva võistluse füüsikateadusega. Kuigi reeglid tunduvad lihtsad, nõuab mäng mängijatelt nutikust, kannatlikkust ja etteaimavust. Magnetpallid lisavad mängule ainulaadse võlu ning iga liigutusega kaasneb risk, mis võib mängu käiku täielikult muuta. See on suurepärane võimalus pere või sõpradega lõbutsedes mõista magnetismi põhiprintsiipe. Mängu põhieesmärk on võimalikult kiiresti kõigist magnetpallidest lahti saada, kuid võidutee on täis ootamatuid väljakutseid.

Iseloomulik:

  • Mängijate vanus: 9 aastat ja vanemad.
  • Pikk mänguviis: pakub palju tunde kaasahaaravat lõbu.
  • Mängijate arv: Mäng on mõeldud kuni 4 mängijale.
  • Dünaamiline mänguviis: ettearvamatud muutused mänguvoolus, mis nõuavad kiiret mõtlemist.
  • Komplekti kuulub: 20 magnetpalli, 4 riiuliga mängulaud magnetite jaoks ja kott pallide jaoks.

Mängureeglid:

  1. Pallide jaotus: Iga mängija saab võrdse arvu magnetpalle.
  2. Lauale asetamine: Mängijad asetavad oma pallid lauale kordamööda.
  3. Tõmbereegel: kui pallid lauale asetades kokku tulevad, peab selle käigu teinud mängija kõik ühendatud pallid oma kätte tagasi korjama. Märkus: kui nende kogumise ajal ühendab rohkem palle, peab mängija ka need kokku korjama!
  4. Võit: Mängija, kes esimesena vabaneb kõigist oma marmorist, võidab. Iga liigutus tuleb aga hoolikalt läbi mõelda, sest magnetpallid võivad ootamatult teineteist ligi tõmmata, mis teeb edasise mängimise palju keerulisemaks.
Woopie
51985

Lisainfo

Vanus
od 9 lat
Toote mõõdud
28 x 3.7 x 28 (cm)
Pakendi suurus
28 x 28 x 3,7 (cm)
Sugu
poiss/tüdruk