WOOPIE Laste kiik üksikmaja aeda
search
  • WOOPIE Laste kiik üksikmaja aeda
  • WOOPIE Laste kiik üksikmaja aeda
  • WOOPIE Laste kiik üksikmaja aeda

WOOPIE Laste kiik üksikmaja aeda

103,84 €
KM'ga
Kuumakse al. 6.55€
Kogus
Laos, tarne 3-7 tööpäeva

Woopie 3in1 kiik pakub suurepärast lõbu juba varasest lapsepõlvest!  Ühel kiigel on stabiilne , massiivne ja vastupidav alus koos turvaseadmetega "jalgade" jaoks. Tänu oma disainile saab kiike kasutada nii sise- kui ka välistingimustes . Tänu eemaldatavale jalakattele ja eemaldatavale seljatoele on kiik ideaalne ka suurematele lastele. Tootel on 3 kasutusvõimalust :kiik lapsele selja- ja jalatoega, seljatoega kiik või ilma seljatoeta kiik. Aja jooksul, kui laps kasvab, saab kiige osi kergesti lahti võtta – kiik kasvab koos lapsega ! Turvavööd tagavad ohutu mängimise ning liikuvad elemendid arendavad "käepideme liikumist" . Istme ja maapinna vaheline kaugus on 35 cm. Kiikumisel on positiivne mõju lapse motoorsele arengule ja see on ideaalne mänguasi tegevuseks !

Iseloomulik:

  • 3 kasutusvõimalust tänu  eemaldatavale jalakattele ja eemaldatavale seljatoele,
  • o istme kaugus maast :  35 cm,
  • valmistatud  lastele sõbralikustohutust  ja  vastupidavast  materjalist,
  • jämedate motoorsete oskuste (jalalihaste arendamine  ), peenmotoorika ( "käe liikumine" ), tasakaalu ja koordinatsiooni  arendaminelapses,
  • sise-  ja  välistingimustes kasutamiseks

Woopie on üks juhtivaid plastist mänguasjade tootjaid Euroopas. Mochtoysi tooteid müüakse edukalt kodumaal ja kogu Euroopas.

Woopie mänguasjadel on üks eesmärk – teha lapsed õnnelikuks! Laiast sortimendist leiab Woopie muuhulgas karnevalikostüüme ja kostüüme lastele, aga ka rippkiikesid, vahtplastist mänguasju, erinevat tüüpi aiamänguasju ja palju muud! Olge lõbusast vaimustuses – olge Woopie'st vaimustuses!

Woopie
31057

Lisainfo

Vanus
alates 3 aastast
Toote mõõdud
123,5 x 146,5 x 135 (cm)
Pakendi suurus
19,5 x 108 x 43 (cm)
Kaalupiirang
kuni 100 kg
Seks
poiss/tüdruk
Materjal
Plastikust
värvid
punane