Deuter Airlite 26 SL blackberry-aubergine
search
  • Deuter Airlite 26 SL blackberry-aubergine

Deuter Airlite 26 SL blackberry-aubergine

89,89 €
KM'ga
Kuumakse al. 7.66€
Hetkel pole saadaval

 Deuter Airlite 26 SL Matkaseljakott / murakas-baklažaan
 
Funktsioonid
Naistele – Naiste selg on üldiselt lühem kui meestel; Deuteri SL-kandesüsteem ei ole loodud mitte ainult seda arvesse võtma, vaid arvestama ka muude anatoomiliste erinevustega; SL-paketid ühendavad uusimad füsioloogiateadused ja täiustatud ergonoomika, et tagada optimaalne mugavus ja jõudlus tänu anatoomiliselt usaldusväärsele konstruktsioonile.
Maksimaalne ventilatsioon – Deuteri uuenduslik AirComfort seljasüsteem kasutab painduvat terasest vedruraami, et stabiliseerida võrkpaneeli, mis loob paki ja keha vahele ventilatsiooniruumi; Ülikerge ja ülihingav vastupidav AirComfort-süsteem vähendab soojuse kogunemist liikumisvabadust kahjustamata.
Mitmekülgsus – loodud võimalikult kergeks, on Airlite klassikalise päevapaki uuenduslik variant; Suurepärane valik pikamaajooksjatele, jalgratturitele, matkajatele ja linnasõitjatele, kes ei lase millelgi end aeglustada.
Omadused ja funktsionaalsus – Airlite on varustatud kõige vajalikuga ja mitte millegagi, mida te ei kasuta: surverihmad; puusavöö kahe võrktaskutega; ventileeritavad õlarihmad; väärtasjade sahtel võtmekonksuga; matkakeppide kinnitusaasad; taskud kõigis õigetes kohtades; isegi integreeritud, eemaldatav vihmakate; ühildub 2- või 3-liitriste hüdratatsioonisüsteemidega.
Ehitatud kestma – Ripstop 210 ja Microrip-Nylon kangad annavad Airlite’ile suure jõudlusega vastupidavuse sulgpakendis; Tugevad ripstop-keermed ja PU-kate muudavad need seljakotid vee- ja kulumiskindlaks, võimaldades neil rohkem töötada ja kauem vastu pidada.
 
Spetsifikatsioon
Kaal: 1010 g
Maht: 26 liitrit
Mõõdud: 51 x 26 x 24 (P x L x S) cm
Deuter
4420415-5530-0