WOOPIE Swing 3in1 Blue
search
  • WOOPIE Swing 3in1 Blue
  • WOOPIE Swing 3in1 Blue
  • WOOPIE Swing 3in1 Blue

WOOPIE Swing 3in1 Blue

37,01 €
KM'ga
Kuumakse al. 6.29€
Kogus
Laos, tarne 3-7 tööpäeva

Tänu Woopie kiigele 3in1 pakute oma lapsele kauneid hetki, mis on täis nalja ja rõõmu. Sinine kiik 3in1 on ideaalne täiendus igale mänguväljakule. See pakub lõputut lõbu igale lapselealates 12. elukuust.

Tänu eemaldatavale jalakattele ja eemaldatavale seljatoele on kiik ideaalne ka suurematele lastele. Tootel on 3 kasutusvõimalust : seljatoe ja jalakattega kiik lapsele, seljatoega kiik või ilma seljatoeta kiik. Aja jooksul, kui laps kasvab, saab kiige osi kergesti lahti võtta. Turvavööd tagavad ohutu mängimise.

Kõrgust saab individuaalselt reguleerida tänu 160 cm pikkusele kinnitusnöörile . Köie külge kinnitatud mugavad käepidemed tagavad lihtsa paigaldamise .

Toode on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest , keskkonnasõbralik ja lapse tervisele täiesti ohutu .

Woopie on üks juhtivaid plastist mänguasjade tootjaid Euroopas. Woopie tooteid müüakse edukalt koduturul ja kogu Euroopas.

Woopie mänguasjadel on üks eesmärk – teha lapsed õnnelikuks! Laiast sortimendist leiab Woopie muuhulgas karnevalikostüüme ja kostüüme lastele, aga ka rippkiikesid, vahtplastist mänguasju, erinevat tüüpi aiamänguasju ja palju muud! Olge lõbusast vaimustuses – olge Woopie'st vaimustuses!

Woopie
28606

Lisainfo

Vanus
alates 12 kuust
Toote mõõdud
35 x 44 x 37 cm
Pakendi suurus
35 x 44 x 37 cm
Kaalupiirang
kuni 100 kg
Seks
poiss/tüdruk
Materjal
Plastikust
värvid
sinine
Täitmise materjal
Plastikust