Glenn Doman crawling track
search
  • Glenn Doman crawling track
  • Glenn Domani roomamisrada vastsündinule
  • Glehn Domani roomamisrada vastsündinule
  • Glehn Domani roomamisrada vastsündinule

Glenn Domani roomamisrada vastsündinule

242,98 €
KM'ga
Kuumakse al. 12.58€

Glenn Domani roomamisrada vastsündinule

  • roomamisrada kiirendab vastsündinu roomamise õppeprotsessi
  • tugevdab vastsündinu lihaseid
  • aitab väikelastel alates 1 nädalast korralikult areneda

Kogus
Laos olemas

Glenn Domani arendav rada beebidele - vastsündinute õigeks arenguks

See on niinimetatud roomamisrada, mida Glehn Doman kirjeldas üksikasjalikult raamatus "Lapse harmooniline areng". Tegelikult on seade tarastatud külgedega "renn", mida mööda laps õpib külgedele kaldumata ja ringiratast liikumata edasi roomama. Selline disain näitab lapsele suunda, säästab tema jõudu ja kontrollib liikumist. Lisaks aitab rada kaitsta last tuuletõmbuse ja kokkupõrgete eest mööbli või loomadega, eriti kui konstruktsioon on põrandale paigaldatud.

Tänu siledale pinnale ei koge beebi roomamisel vastupanu, mis võimaldab teil selle oskuse omandamise protsessi kiirendada.

Eksperdid soovitavad rada hoida väikese kalde all, kuni laps õpib iseseisvalt ja enesekindlalt põrandal roomama. Peamine on valida selline kaldenurk, mis ei lase imikul lihtsalt alla libiseda, ei kohuta teda, vaid lükkab teda vaid veidi edasi, et ta omaenesekaalu ja raskusjõu mõjul edasi liiguks.

Lisateavet Glenn Domani metoodikast ja selle kohta, kuidas vastsündinule roomama õppimise protsessi ohutult kiirendada, loe meie blogist SIIT

Kohaletoimetamine üle maailma! Kui teie riiki nimekirjas ei ole, võtke meiega ühendust - info@ergohiir.ee

Mõõdud:

pikkus - 120cm

kõrgus - 16cm

laius - 41cm

Iseseisvalt roomamisraja meisterdamine võtab aega, tööriistu ja erioskusi. Te ei pea sellepärast muretsema, sest saate meie ettevõttelt tellida valmis roomamisraja. Või saate selle osta mõnelt meie partnerilt. Garanteerime kvaliteetsed materjalid ja töö, samuti täpse vastavuse Glehn Domani arvutatud projekteerimisnõuetele. Kõik meie rajal kasutatud materjalid on läbinud kvaliteeditesti. Raja aluseks on puit. Pind on kaetud kaasaegse ja ohutu materjaliga, mis sarnaneb ökonahaga, kuid millel on paremad omadused ning on välja töötatud Rootsis meditsiinilistel eesmärkidel kasutamiseks. Seda materjali võib desinfitseerida alkoholi sisaldavate ainetega ilma kasutustähtaega mõjutamata. Samuti on materjalil Ecotech’i keskkonnasõbralikkuse tunnistus. Materjal on pehme ja meeldiv katsudes. Teie beebil on hea meel teha sellel oma esimesed liigutused.

Kidelop
crawling_track
1 Ühik

Teile võib meeldida ka